preskoči na sadržaj

Upravna škola Zagreb

 > Naslovnica
vijesti

Novo radno vrijeme školske liječnice

Autor: Svea Kučinić, 19. 1. 2021. 11:28

Dragi učenici i roditelji, 
 
obavještavamo vas o promjeni radnog vremena ambulante školske medicine u Laginjinoj 16.
 
Od danas, 19.1.2021.novo radno vrijeme ambulante je
parnim datumima poslijepodne, a neparnim datumima prijepodne.
 
Također, obavještavam da je nova liječnica nadležna za našu školu
Ivana Bubanj, dr.med., specijalist školske i adolescentne medicine.
 
Kontakt podaci:
tel. 01/4843-049
 
 [više]

Materijali za podršku učenicima

Autor: Svea Kučinić, 18. 1. 2021. 09:37

Dragi naši učenici i učenice,

 

s obzirom na stresan period koji proživljavamo uslijed nedavnih potresa, želimo vam pružiti podršku ako vam je potrebna. Na sljedećoj poveznici možete pronaći razne korisne materijale koji vam mogu pomoći da se lakše nosite sa situacijom: https://drive.google.com/drive/folders/1ERlKSuQhCRl50UF7Cu9fBJqMKF5ClFlJ?usp=sharing

U mapi se nalaze telefonski brojevi i e-mail adrese na kojima možete dobiti psihološku podršku, kao i korisne upute kako možemo pomoći sami sebi, ali i drugima u ovim stresnim vremenima.

Za razgovor i podršku uvijek se možete javiti i stručnim suradnicama škole (pedagoginja: Marija Hazdovac, marijaprkut@gmail.com, edukacijska rehabilitatorica: Svea Kučinić, rehabilitatorica.usz@gmail.com; obje su dostupne i na Teamsima).

 [više]

Pismo ravnateljice

Autor: Mario Marković, 16. 1. 2021. 10:29

Zagreb, 16. siječnja 2021.

                                                          

Dragi naši učenici i roditelji!

 

Nadam se da ste svi zdravi i sigurni te da ste se tijekom blagadana i učeničkih praznika barem malo uspjeli odmoriti.

Proteklih nekoliko tjedana doživjeli smo, osim epidemije, i potres koji je u Sisačko-moslavačkoj županiji i na našem području izazvao teške gubitke i štete.

Prema našim informacijama svi učenici i zaposlenici naše škole nakon potresa su dobro te trenutno nemamo učenika ni zaposlenika pozitivnih na COVID-19.

 [više]

Upute za početak drugog polugodišta Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mario Marković, 16. 1. 2021. 10:23

Dragi učenici i roditelji,

u dokumentu u privitku nalaze se upute za početak drugog polugodišta.

 [više]

Zgrada škole

Autor: Mario Marković, 13. 1. 2021. 14:09

Dragi učenici i roditelji,

školu su danas posjetili statičari. Zaključili su da zgrada škole nije pretrpjela veća oštećenja te da je sigurna za korištenje.

 [više]

Obraćanje ravnateljice

Autor: Mario Marković, 29. 12. 2020. 15:38

Dragi učenici i roditelji, naša škola je tijekom današnjeg potresa dobila manja oštećenja. U trenutku potresa bilo je djelatnika u školi. Svi su dobro. Nadamo se da ste svi vi i vaše obitelji dobro. Molimo da se javite svojim razrednicima. Uvijek smo uz vas, a osobito u ovim teškim vremenima. Čuvajte sebe i druge. Vaša ravnateljica Suzana Hitrec  [više]

Što činiti za vrijeme potresa? Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mario Marković, 28. 12. 2020. 10:37

Dragi učenici,

nadamo se da ste svi dobro! U brošuri u privitku nalaze se upute i informacije o tome što činiti prije, za vrijeme i poslije potresa.

 [više]

Božićna čestitka

Autor: Mario Marković, 24. 12. 2020. 16:04

 [više]

Rezultati božićnog natjecanja u daktilografiji Christmas typing challenge

Autor: Nikolina Vicković Žubi, 20. 12. 2020. 23:18

19. prosinca 2020. održano je međunarodno natjecanje u daktilografiji u organizaciji HRVATSKOG STENOGRAFSKOG DRUŠTVA u suradnji s INTERINFO POLSKA. Sudjelovalo je 12 učenika naše škole, a naš učenik Leo Alagić, 3. d. osvojio je prvo mjesto u kategoriji juniori s rezultatom  500,5 neto znakova /1 min.

Čestitamo pobjedniku, svim natjecateljima i mentoricama.

Opširnije o natjecanju pročitajte u "više" .

 [više]

Upute za učenike i roditelje Vijest ima dokument u privitku

Autor: Svea Kučinić, 11. 12. 2020. 17:01

Dragi učenici i roditelji,

u nastavku objave nalaze se upute za razdoblje od 14. prosinca 2020. do 18. siječnja 2021. Molimo vas da ih pročitate te da ih se pridržavate kako bismo zajedničkim snagama uspješno završili ovo polugodište.

 [više]

Projekt: Nosi se maska s porukom Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mario Marković, 9. 12. 2020. 17:33

 Škola za modu i dizajn te Upravna škola Zagreb u suradnji sa Srednjom školom – Centar za odgoj i obrazovanje, pokrenuli su projekt Nosi se maska s porukom. U projektu aktivno sudjeluju ravnateljice Suzana Hitrec i Maja Dadić Žeravica, nastavnice Mirjana Pendeš (ŠMID) i Celestina Škeljo (UPZG) te Mirica Halužan (ŠMID/SŠCOO) kao i učenici navedenih škola.

 

[ pogledajte radove učenika pod Više ]

 [više]

10.12. Međunarodni dan ljudskih prava Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ondina Mesar, 9. 12. 2020. 15:54

Učenici 2 d razreda obilježili su 10.12. Međunarodni dan ljudskih prava izložbom stripova na temu zaštite ljudskih prava. U formi stripa prikazali su koliko poznaju tematiku i žele osvijestiti potrebu za poštivanjem ljudskih prava, kao i potaknuti ostale učenike škole da pogledaju izložbu i priduže se svojim radovima.

 [više]

Pismo ravnateljice Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mario Marković, 8. 12. 2020. 15:08

Dragi učenici i roditelji,

nadam se da ste zdravo i dobro te da ćete svi zajedno s optimizmom i nadom privesti kraju ovu tešku godinu i dočekati zdravi novu kalendarsku godinu.

Situacija u našoj školi, što se tiče COVID-19, je takva da smo do sada mogli redovito održavati nastavu  uživo, osim što su neki razredi proveli od 2 do 10 dana u samoizolaciji.

Od početka epidemije do sada, u 4 razredna odjela tijekom epidemije nije bilo  niti jednog učenika COVID-19 pozitivnog te su ti razredni odjeli imali sve dane do sada redovnu nastavu u školi.

Od ukupno 480 učenika škole do sada imali smo 29 učenika COVID pozitivnih. Od početka epidemije, do danas niti jedan od 55 zaposlenika škole nije bio COVID pozitivan.

Hvala svima vama što ste se pridržavali svih pravila te što i dalje brinete da se zaraza ne proširi  našom školom, ali i izvan nje. Sigurno je pridržavanje pravila pridonijelo da u našoj školi nema veći broj COVID pozitivnih osoba.

Kao što znate, od 14. prosinca 2020. sve srednje škole  u Zagrebu prelaze na nastavu na daljinu.

Naša škola i nastavnici su za to spremni te će se nastava odvijati u realnom vremenu prema postojećem rasporedu sati u jutranjoj i popodnevnoj smjeni na platformi Teams. Sve upute o praćenju nastave i eventualnim izostancima te rješavanju nekih pitanja bit će do kraja ovog tjedna postavljene na mrežnoj stranici škole. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete mi se slobodno obratiti i na mail suzana.hitrec@gmail.com.

I u razdoblju kada neće ići na nastavu u školu jako je važno da nosite pravilno zaštitne maske, često perete ruke i izbjegavate, kad god možete, sva mjesta okupljanja ljudi.

Do sada smo svi uložili puno truda i energije u čuvanje sebe i drugih oko sebe. Na razini škole je vidljivo da je taj trud rezultirao manjim brojem oboljelih.  Stoga trebamo uporno i dalje nastaviti s odgovornim ponašanjem i zaštitom sebe i drugih ljudi.

Približava se blagdansko vrijeme. Budite u tom vremenu odgovorni i činite makar i mala dobra djela drugima. U vremenima krize svima je važno primiti lijepu riječ, pozdrav i osmjeh (makar i ispod maske), a još je ljepši osjećaj davati  to isto drugima.

Želim vama i vašim obiteljima miran i sretan Božić te zdravu i „normalnu“ 2021. godinu!

Čuvajte sebe i druge tijekom tjedana koji slijede.

Vaša ravnateljica

Suzana Hitrec

 [više]

Technical Advisory Group (TAG) Svjetske zdravstvene organizacije, upitnik za mlade

Autor: Svea Kučinić, 7. 12. 2020. 11:01

Dragi učenici,

tri predstavnika mladih iz TAG-a Svjetske zdravstvene organizacije (u dobi od 15, 16 i 17 godina), koji su trenutno upisani u srednju školu, pripremili su kratku anketu za djecu i mlade o 'iskustvima internetskog školovanja i različitih mjera prevencije i kontrole infekcije koje se provode u školi“.

Do sada je primljeno 300 odgovora na njihovo istraživanje, te ste i vi pozvani da sudjelujete.  Poveznica za upitnik je sljedeća:

 Youth survey links

Language

Link

 

English

https://forms.gle/fPh4bQjHBb5P65rM8

German

https://forms.gle/xUm25DnaiHK4JMCW6

 

 [više]

Božićno natjecanje u daktilografiji Vijest ima dokument u privitku

Autor: Nikolina Vicković Žubi, 6. 12. 2020. 16:25

HRVATSKO STENOGRAFSKO DRUŠTVO u suradnji s INTERINFO POLSKA

organizira novo međunarodno natjecanje pod nazivom Christmas typing challenge. Natjecanje će se održati mrežno (online) 19. prosinca 2020.

Natjecatelji pišu na materinjem jeziku.

 

 [više]

Projekt "Nosi se maska s porukom"

Autor: Mario Marković, 4. 12. 2020. 10:38

 [više]

REZULTATI NATJECANJA ZAV 100

Autor: Nikolina Vicković Žubi, 24. 11. 2020. 21:47

Na međunarodnom mrežnom natjecanju u daktilografiji održanom 21. i 24. studenog 2020. ZAV 100 - koje je organizirao Interinfo Češka u suradnji  Interstenom  ukupno je sudjelovalo 1132 natjecatelja iz 15 država u četiri kategorije: seniori, juniori, učenici i djeca. Sudjelovalo je ukupno 20  naših učenika u kategoriji učenici i juniori  te profesorica Andrea Wawrzynek u kategoriji seniori (21 + godina). 

Najbolji rezultat među našim učenicima postigao je Leo Alagić, 3. d   s rezultatom neto znakova 543,5 / 1 min što odgovara kategoriji internacionalnog velemajstora.

Profesorica Wawrzynek popravila je svoj rekord i ostvarila 11. mjesto među seniorima s rezultatom neto znakova 645.8/ 1 min, čime je potvrdila kategoriju internacionalnog velemajstora.

Čestitamo natjecateljima i mentorima!

Plasman naših učenika pogledajte u "više".

 [više]

Obavijest - SAMOBORČEK povrat za studeni i prosinac 2020. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Andrea Malek, 23. 11. 2020. 09:49

Učenici koji koriste uslugu prijevoza Samoborček EU grupa u učeničku referadu radi povrata novčanih sredstava za razdoblje studeni i prosinac 2020. trebaju dostaviti do 4. prosinca (petak)  do 12h:

  1. popunjene Obrasce za povrat novčanih sredstava za razdoblje studeni i prosinac;
  2. fotokopirane markice/račune (za studeni i prosinac) s iskaznicom;
  3. potvrdu o IBAN-u roditelja ako je došlo do promjene.

Obrazac se podiže ISPRED učeničke referade, a dokumenti se dostavljaju OSOBNO u učeničku referadu.

Mole se učenici da se pridržavaju zadanih rokova predaje dokumenata zbog daljnje obrade i dostave u Gradski ured za obrazovanje.

 

 [više]

ZAV 100 Vijest ima dokument u privitku

Autor: Nikolina Vicković Žubi, 19. 11. 2020. 09:21

Pred nama je novo natjecanje - ZAV 100 - koje organizira Interinfo Češka u suradnji s InterstenomCilj natjecanja je otipkati 25 puta po jednu minutu teksta na materinjem jeziku. Natjecanje je mrežno (online), a održava se u određenom vremenu: 

Termin natjecanja 21. studenoga (subota) i 24. studenoga 2020. (utorak) u 14:00 sati.

Učenici koji se prijave za subotu pišu iz svojih domova, a prijavljeni za utorak pišu iz škole. 

Za natjecanje nisu potrebne kvalifikacije, ali je potrebna prijava. 

Više o propozicijama i prijavama pogledajte u "više".

 

 [više]

Obilježavamo Tjedan globalnog obrazovanja Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ante Babačić, 16. 11. 2020. 07:57

Naša škola se ove godine uključila u aktivno obilježavanje Tjedna globalnog obrazovanja . Prilika je to da se globalno obrazovanje promovira kao važan alat za poticanje solidarnosti, interkulturnog dijaloga, vršnjačkog učenja i održivog razvoja. Ove godine se obilježava od 16. do 20. studenog, a nacionalni koordinator je Centar za mirovne studije.

Učenice 3.E razreda izbornog predmeta Etika (nastavnik Ante Babačić), kroz teme koje obrađuju na satu, došle su na ideju edukativnih plakata Budimo odgovorni... i prema okolišu. (dio se nalazi u privitku, a ostale potražite na našim društvenim mrežama)

 [više]

Novo pismo ravanteljice - VAŽNO

Autor: Svea Kučinić, 3. 11. 2020. 21:35

Zagreb, 3.11.2020.

 

Dragi učenici i roditelji,

nadam se da ste zdravo i dobro te da se uspješno nosite sa svim izazovima koje imamo posljednjih mjeseci i tjedana.

Učenici 1.B razreda sutra se vraćaju u školu na redovnu nastavu. Tijekom i nakon samoizolacije nitko od učenika 1.B nije razvio simptome na COVID19.

Od sutra,  4. studenoga 2020. četiri razreda su u samoizolaciji jer je po jedan učenik/ca  iz razreda dobio/la COVID pozitivan nalaz. To su razredni odjeli  1.A, 1.D, 2.B i 3.D. Pozitivnim učenicama želim da što prije postanu negativni, a učenicima u samoizolaciji dati dani prođu što brže. Oni imaju organiziranu online nastavu u Teamsima i to u realnom vremenu, odnosno prema svom redovnom rasporedu. Za sva tehnička pitanja i eventulane poteškoće oko korištenja Teamsa možete se obratiti svojim profesorima informatike, a za sve ostalo svojim razrednicima.

Svi ostali razredi i učenici imaju i dalje uživo nastavu po redovnom rasporedu.

Podsjećam sve da je jako važno da svi uporno nastavimo s pridržavanjem svih epidemioloških mjera, odnosno nosimo pravilno zaštitnu masku, često peremo ruke i kad god je to moguće držimo razmak od 2 metra. Važno se pridržavati mjera u svim prostorijama škole, u javnom prijevozu, u svim zatvorenim prostorima i na otvorenom kada nema mogućnosti držati razmak od 2 metra.

Posebno je važno svaki dan prijed odlaska u školu mjeriti tjelesnu temperaturu. Ukoliko imate bilo kakvih respiratornih simptoma ili članovi obitelji s kojima zajedno živite imaju simpotome respiratorih bolesti (temperaturu, kašalj, grlobolju, gubitak osjeta njuha itd.) nemojte dolaziti u školu već se javite svojem obiteljskom liječniku i o tome obavijestiti razrednika/cu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete mi se slobodno obratiti i na mail suzana.hitrec@gmail.com.

Svi zaposlenici škole, od vaših profesora, stručnih suradnika, adminstrativnog osoblja, domara i spremačica svakodnevno radimo i brinemo o vašoj sigurnosti i dobrobiti te ćemo s istom energijom to nastaviti i dalje činiti.

Hvala svima vama što se pridržavate svih pravila i brinete da se zaraza ne proširi i našom školom, ali i izvan nje.

Do sada smo svi uložili puno truda i energije u čuvanje sebe i drugih oko sebe i tako trebamo i dalje nastaviti. 

Sigurno će i ovo proći i doći će vrijeme „starog“ normalnog.

Do tada ostanite zdravi, odgovorni, uporni, optimistični i negativni na COVID.

Vidimo se u školi☺

Vaša ravnateljica

Suzana Hitrec

 
 [više]

Intersteno natjecanje Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mario Marković, 30. 10. 2020. 17:02

U petak, 29. 10. 2020. održano je Intersteno - školsko natjecanje u prijepisu 10 minuta. Sudjelovalo je 18 učenika drugih, trećih i četvrtih razreda. Pobjednik je Leo Alagić, 3. d s ostvarenim rezultatom od 431,6 neto znakova u minuti.

Čestitamo natjecateljima i mentoricama

 [više]

Intersteno natjecanje - listopad 2020. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mario Marković, 28. 10. 2020. 17:36

 

 

Dragi učenici,

u petak, 30. listopada 2020. održat će se školsko Intersteno natjecanje u prijepisu. Svi zainteresirani neka se jave prof. Nikolini Vicković Žubi.

 [više]

Pismo ravnateljice - VAŽNO

Autor: Svea Kučinić, 27. 10. 2020. 13:44

Upravna škola Zagreb

27.10.2020.

 

Dragi učenici i roditelji!

Želim vas sve izvijestiti da smo danas dobili informaciju da imamo prvi slučaj COVID pozitivnog učenika/ce.

Od početka nastavne godine  prošlo je lijepih i zdravih 36 nastavnih dana u kojima smo se svi  u našoj školi držali odlično, slijedili upute HZJZ, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Gradskog ureda za obrazovanje te Stožera.

Želim vam svima zahvaliti što ste bili iznimno odgovorni i pridržavali se svih propisanih i preporučenih mjera i tako maksimalno odgodili da se dogodi neizbježno, a to je da se netko od učenika i zaposlenika škole zarazi.

Svi učenici 1.B razreda od danas su u samoizolaciji te im od danas počinje nastava online. Nastava će se odvijati u aplikaciji Teams. Sve upute će učenici 1.B dobiti od svoje razrednice.

Za sve ostale učenike i zaposlenike škole nastava se odvija i dalje uživo po redovnom rasporedu.

Svim ostalim učenicima i roditeljima poručujem da se ne brinu.  Škola i dalje sustavno provodi sve mjere zaštite te kontinuirano prati situaciju sa svim učenicima i zaposlenicima. O svakoj promjeni bit ćete pravodobno izviješteni.

Iznimno je važno da i dalje učenici i zaposlenici te svi koji se nalaze u školi nose zaštitne maske, dezinficiraju i peru redovito ruke te drže gdje je god moguće razmak od 2 metra. Isti način postupanja obvezan je i izvan škole, osobito u javnom prijevozu te u svim zatvorenim prostorijama.

Naglašavam da je potrebno svaki dan prije odlaska u školu mjeriti tjelesnu temperaturu te ukoliko netko ima povišenu  temperaturu ili neke simptome respiratornih bolesti  neka ne dolazi taj dan u školu. I dalje se za svaki izostanak učenici i roditelji trebaju javiti razredniku/cu. A za zdravstvene teškoće je potrebno obratiti se svojem obiteljskom liječniku.

Svima vama vaši razrednici, pedagoginja, edukacijska rehabilitatorica i ja stojimo na raspolaganju te nas možete kontaktirati putem školskih telefona ili maila, ukoliko imate potrebu za dodatnim informacijama.

Želim svima da ostanete zdravi  i odgovorni.

Čuvajte sebe i druge.

Vaša ravnateljica

Suzana Hitrec

 

 [više]

Dopunska nastava Hrvatskoga jezika i književnosti za prve razrede

Autor: Mario Marković, 15. 10. 2020. 09:34

Dopunska nastava Hrvatskoga jezika i književnosti za prve razrede održavat će se u sljedećim terminima:

A-turnus: 17:45 - 18:25h

B-turnus: 8:45 - 9.25 h

Učenici se trebaju za dopunsku nastavu nastavnici javiti mailom na davorka.horvatek-modric@gmail.com

Nastava će biti realizirana online putem video poziva (Skype ili Zoom)

 [više]

p.s. Pokreni solidarnost

Autor: Ante Babačić, 7. 10. 2020. 21:24

Naša škola u školskoj godini 2020./2021. sudjeluje u međunarodnom Erasmus+ projektu 'p.s. Pokreni solidarnost!' koji se paralelno održava u Hrvatskoj, Španjolskoj, Sloveniji, Italiji, Francuskoj i Poljskoj. Cilj projekta je s učenicima obraditi teme solidarnosti, siromaštva, nejednakosti, diskriminacije, ljudskih prava te suvremene svjetske izazove i to kroz obradu fotografija i pisanje osvrta. 

Fotografije koje će učenici analizirati prednji su dio razglednice koju će poslati svojim sugrađanima, poput "poruka u boci" s ciljem pokretanja dijaloga o solidarnosti s lokalnom zajednicom.

Tijek projekta možete pratiti na: https://www.fraternity-card.eu/

 [više]

Dopunska nastava Hrvatskoga jezika i književnosti

Autor: Mario Marković, 5. 10. 2020. 19:10

Dopunska nastava Hrvatskoga jezika i književnosti za 3. i 4. razrede održavat će se na daljinu, putem platforme Teams.

Pozivaju se učenici koji će sudjelovati u dopunskoj nastavi da se najave dan ranije prof. Evi Gluhak na mail: eva.gluhak.usz@gmail.com.

Raspored dopunske nastave

A turnus

Srijeda   9:30 – 10:10 za 3. razrede

              13:50 – 14:30 za 4. razrede

B turnus

Srijeda   13:50 – 14:30 za 3. razrede

Četvrtak  9:30 – 10:10 za 4. razrede

 [više]

Za Dan učitelja nagrađeno 504 najboljih odgojno - obrazovnih djelatnika

Autor: Mario Marković, 5. 10. 2020. 19:09

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja nagradilo je najbolje odgojno- obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 504 najuspješnijih u školskoj godini 2019./2020. godini koji će biti nagrađeni novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto.

S obzirom na epidemiološku situaciju, održana je online dodjela na kojoj se nagrađenima  obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitavši im na trudu i profesionalnosti u radu s učenicima.

Ove godine iz Upravne škole Zagreb godišnju nagradu su dobile Suzana Hitrec i Andrea Wawrzynek.

Čestitamo!

 [više]

DOPUNSKA NASTAVA IZ KOMPJUTORSKE DAKTILOGRAFIJE

Autor: Marija Hazdovac, 28. 9. 2020. 15:47

Dopunska nastava iz Kompjutorske daktilografije održava se na daljinu, uz pomoć aplikacije Skype. Pozivaju se učenici koji su upućeni na dopunsku nastavu da se jave prof. Vesni Rukavina Kovačević na mail verukov@gmail.com.
 
RASPORED ODRŽAVANJA DOPUNSKE NASTAVE:
 
TURNUS A
ponedjeljak 13.50-14.30 (za 1. i 4. razrede)
srijeda 9.30-10.10 (za 2. i 3. razrede)
 
TURNUS B
utorak 11.10-11.50 (za 1. i 4 razrede)
srijeda 17.00-17.40 (za 2. i 3. razrede)
 [više]

Obavijest - SAMOBORČEK - povrat za rujan i listopad 2020.

Autor: Andrea Malek, 28. 9. 2020. 09:35

Učenici koji koriste uslugu prijevoza Samoborček EU grupa u UČENIČKU REFERADU radi povrata novčanih sredstava za rujan i listopad trebaju dostaviti do 9. listopada (petak)  do 12h:

  1.  popunjene Obrasce za povrat novčanih sredstava za razdoblje rujan i   listopad;
  2.  potpisane Privole za prikupljanje i obrađivanje osobnih podataka;
  3.  fotokopirane markice/račune (za rujan i listopad) s iskaznicom;
  4.  potvrdu o IBAN-u roditelja.
     

Obrazac i Privola podižu se ispred učeničke referade, a svi dokumenti se dostavljaju osobno u učeničku referadu.

Mole se učenici da se pridržavaju zadanih rokova predaje dokumenata zbog daljnje obrade i dostave u Gradski ured za obrazovanje.

 

 [više]

Dopunska nastava Hrvatskoga jezika i književnosti za 2. razrede

Autor: Suzana Ven Rakić, 24. 9. 2020. 14:21

Dopunska nastava Hrvatskoga jezika i književnosti za 2. razrede održavat će se na daljinu, putem platforme Teams.

 [više]

Plan provedbe obrane završnog rada Vijest ima dokument u privitku

Autor: Mario Marković, 21. 9. 2020. 16:34

Dragi maturanti,

u privitku su dokumenti vezani uz plan provedbe završnog ispita.

 [više]

Nacionalna oznaka kvalitete za eTwinning projekt |B|e-safe

Autor: Jasmina Kljunić, 18. 9. 2020. 15:50

Rad na europskim i međunarodnim projektima nastavnika i učenika naše škole ponovno je prepoznat! Ove je godine eTwinning projekt |B|e-safe nagrađen nacionalnom oznakom kvalitete. Projekt je osmislila i vodila nastavnica Andrea Wawrzynek, a sudjelovali su učenici 3.a razreda (ovogodišnji 4.a) Upravne škole Zagreb te nastavnici i učenici različitih strukovnih škola iz Portugala, Turske, Poljske i Rumunjske. Više o nacionalnoj oznaci kvalitete pročitajte u |više|.

 [više]

Podizanje potvrda o položenim ispitima državne mature

Autor: Tanja Ivančić, 14. 9. 2020. 14:00

Potvrde o položenim ispitima državne mature možete podići u četvrtak 17. 9. 2020. od 11:10 do 11:50

                                                                                  Tanja Ivančić, IK

 [više]

DOLAZAK U ŠKOLU - REFERADA

Autor: Andrea Malek, 10. 9. 2020. 11:03

Ukoliko postoji potreba za izradom duplikata svjedodžbi, preuzimanjem nepodignutih svjedodžbi i sličnih dokumenata molimo da se najavite na mail andrea.malek.usz@gmail.com za dogovor oko preuzimanja.

Isto molimo i roditelje ukoliko im treba neki dokument ili potvrda koje učenik nije bio u prilici preuzeti.

 

 [više]

Obavijest o jesenskom roku državne mature

Autor: Tanja Ivančić, 10. 9. 2020. 10:21

Dragi učenici,

objavljeni su privremeni rezultati ispita državne mature jesenskog roka 2019./2020. 

Žalbe na ocjenjivanje moguće je podnijeti u školi:

11.9.2020. (petak) od 10:15 - 11:00. 

                                                                                      Tanja Ivančić, IK

 [više]

OSLOBOĐENJE OD NASTAVE TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE

Autor: Marija Hazdovac, 8. 9. 2020. 09:15

OSLOBOĐENJE OD NASTAVE TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE

Svi učenici koji traže primjereni oblik nastave TZK-a ili oslobođenje od nastave TZK-a trebaju napisati molbu u kojoj traže potpuno ili djelomično oslobođenje od nastave na određeno vrijeme (prvo polugodište) ili za čitavu školsku godinu. Molbu (s naznakom u kojem je učenik razrednom odjelu) i popratnu liječničku dokumentaciju na osnovu koje  traže oslobođenje potrebno je do 22. rujna 2020. skenirati i poslati mailom

školskoj liječnici dr. Katarini Jakovac na mail jakovac.katarina@stampar.hr  

ili medicinskoj sestri Snježani Miklošević na mail snjezana.miklosevic@stampar.hr

Školska liječnica parnim datumima radi ujutro, a neparnim poslije podne na adresi Laginjina 16, telefon 01/484-3049.

 [više]

UPISNICE ZA UČENIKE 1. RAZREDA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Svea Kučinić, 3. 9. 2020. 17:02

Obavijest za učenike prvih razreda razreda! 

Dragi učenici i učenice, 

upisnice za novu školsku godinu 2020./2021. možete preuzeti u prilogu pod [više].
Upisnicu je potrebno ispuniti i poslati razredniku/ci na mail do ponedjeljka ili donijeti u školu prvi dan, ponedjeljak 7.9.2020.

Vaši razrednici će vas sutra, 4.9.2020. kontaktirati mailom kako bi vas obavijestili u kojem ste razredu, te ćete im na tu mail adresu moći poslati ispunjene upisnice.

Također, potrebno je donijeti svjedodžbu osmog razreda.

 [više]

Početak nastavne godine za vrijeme COVID-19 pandemije Vijest ima dokument u privitku

Autor: Jasmina Kljunić, 2. 9. 2020. 18:12

Dragi učenici i roditelji,

sukladno uputama HZJZ-a, epidemiološke službe i Ministarstva znanja i obrazovanja, Upravna škola Zagreb donijela je dokument s uputama i preporukama za učenike u školskoj godini 2020./2021. za vrijeme trajanja epidemije. Molimo vas da dokument dobro pročitate, da se pridržavate svega navedenoga, a ukoliko imate ikakvih pitanja obratite se razrednicima ili Školi.

Na linku više imate upute i raspored za ponedjeljak.

Vidimo se u ponedjeljak!

 [više]

UPISNICE ZA UČENIKE 2., 3. I 4. RAZREDA, ŠK. GOD. 2020./2021. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Tihana Lalić, 1. 9. 2020. 14:56

Obavijest za učenike drugih, trećih i četvrtih razreda! 

Dragi učenici i učenice, 

upisnice za novu školsku godinu 2020./2021. možete preuzeti u prilogu pod [više].
Upisnicu je potrebno ispuniti i poslati razredniku/ci na mail do ponedjeljka ili donijeti u školu prvi dan, ponedjeljak 7.09.2020.
Mail adrese razrednika na koje možete dostaviti upisnice dostupne su u tablici u prilogu pod [više].
 

 [više]

Dostava dokumentacije za upis-jesenski rok

Autor: Olja Jerosimić, 28. 8. 2020. 17:15

Dostava dokumentacije za upis u 1. razred 2020./2021. na jesenskom roku vrši se online. Dokumentaciju je potrebno slikati ili skenirati pa poslati na e-mail adresu: upravnazg.upisi@gmail.com   

 

Dobit ćete potvrdu o primitku kako biste znali da smo zaprimili dokumentaciju. U slučaju problema sa slanjem dokumentacije ili ako niste zaprimili potvrdu o primitku, javite se na broj 01/4830773. 

 

Prilikom slanja upisne dokumentacije e-mailom, obavezno naznačiti broj mobitela na koji ste dostupni.  

 

Datum slanja dokumentacije: 02.09.2020. od 8 do 10 sati.

 

Popis obveznih dokumenata za upis za sve učenike koje  je potrebno slikati ili skenirati pa poslati na e-mail upravnazg.upisi@gmail.com :

 

1.  Upisnica iz sustava Upisi.hr  potpisana od roditelja i učenika

(drugi obrazac neće biti prihvaćen)

2. Potvrda liječnika školske medicine (ne obiteljskog liječnika, niti medicine rada) o zdravstvenoj sposobnosti kandidata za program u koji se upisuje

​3. Svjedodžba 8. razreda

4.Domovnica

5.Rodni list

 

 

 

 [više]

OBRANA ZAVRŠNOG RADA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Tihana Lalić, 24. 8. 2020. 10:18

Obavijest maturantima o terminima održavanja obrane završnog rada na jesenskom roku.
Raspored za učenike 2.F i 4.E razreda nalazi se u dokumentu u prilogu.

 [više]

Obavijest za maturante

Autor: Tanja Ivančić, 17. 8. 2020. 11:33

Potvrde o položenim ispitima državne mature možete podići od 17. 8. 2020. radnim danom od 8:00 do 12:00 sati u učeničkoj referadi.

 

                                                                                  Tanja Ivančić, IK

 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Projekt

Upravna škola Zagreb je nositelj 
EU projekta

od 2017. do 2019.
(u trajanju od 24 mj)
u ukupnom iznosu od 807.967,46 HRK
u potpunosti financiranim iz
Europskog socijalnog fonda.

Pročitajte novi broj Tipke 2019.

 

Kanzleideutsch

Knjige za ljeto
Dan obrnutih uloga 2017
Wi-Fi mreža u Školi

 

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Tražilica
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
 

     Najskockaniji web 2012


     

     

Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 8. 2015.

Ukupno: 674302
Ovaj mjesec: 4533
Ovaj tjedan: 695
Danas: 14
CMS za škole logo
Upravna škola Zagreb / Prilaz baruna Filipovića 30, HR-10000 Zagreb / www.ss-upravnaskolazagreb-zg.skole.hr / ured@ss-upravnaskolazagreb-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju