preskoči na sadržaj

Upravna škola Zagreb

 > O školi  > Natjecanja
Natjecanja

REZULTATI - NATJECANJA - ZANIMANJE POSLOVNI/A TAJNIK/ICA

Autor: Marica Piršlin, 6. 2. 2018. 21:13

6. veljače 2018. održano školsko natjecanje trećih razreda – zanimanje Poslovni/a tajnik/ica.

Natjecanje uključuje: provjeru daktilografske vještine – Intersteno – prijepis u trajanju 10 minuta i integralni zadatak (izrada poslovnog dopisa – narudžbe u obliku dopisa; popunjavanje tiskanice računa u digitalnom obliku; korištenje elemenata elektroničkog rokovnika kalendara i adresara (MS Outlook); skupno pismo; spremanje dokumenata u PDF formatu; elektronska pošta (slanje e-maila s prilozima). Na natjecanju sudjelovalo ukupno 13 učenika.

Plasman na međužupanijsko natjecanje ostvarile su učenice: Erika Jurković, 3.b; Karolina Vinceljak, 3.b i Sanja Vranešević, 3.a.
Čestitamo natjecateljima i njihovim mentoricama!
Ostale rezultate pogledajte u više.

 [više]

"Papirima nitko ne može pobjeći"

Autor: Administrator , 1. 6. 2017. 07:48

31.5.2017. Državni arhiv u Zagrebu proslavio je 110. rođendan bogatim programom - predstavljanjem knjige, dodjelom nagrada učenicima i prikazivanjem arhivskih filmova o gradu slavljeniku i time se uključio u obilježavanje Dana grada Zagreba.

Nagrađeni srednjoškolci koje zanimaju arhivi u kategoriji eseja i stripa  

Prigodne nagrade dobilo je dvoje srednjoškolaca pobjednika natječaja o temi "arhiv/arhivsko gradivo/arhivist" koji je bio raspisan u dvije kategorije. Nagrade su tako primili - u kategoriji esej Lucija Lobor, učenica 1.d. razreda Upravne škole Zagreb koja je esej napisala pod mentorstvom profesorice Andree Muženić-Vidak, te Valentino Mirt, učenik 2.c razreda Škole za medicinske sestre Vrapče u kategoriji strip koji je tematizirao pitanje - ima li u arhivu išta zanimljivo, a mentor mu je bio profesor Josip Mihaljević.

 [više]

Sudjelovanje naših učenica na 6. Parlamentu mladih

Autor: Administrator , 27. 5. 2017. 13:10

Učenice 3. B razreda Upravne škole Zagreb u ponedjeljak 5. lipnja 2017. održat će prezentaciju i otvoriti izložbu fotografija pod nazivom „Život uz rijeku Savu“. Riječ je o pet učenica koje će sudjelovati na 6. parlamentu mladih u Beogradu, 2. i 3. lipnja, gdje će s drugim mladima, iz zemalja sliva rijeke Save, raspravljati o klimatskim promjenama. Prezentacija „Život uz rijeku Savu“ obuhvaća detalje o klimatskim promjenama i mjerama za njihovo sprječavanje (objašnjeno na maketi koju su izradile učenice), podatke anketnog istraživanja te detalje sa 6. Parlamenta mladih. Izložba fotografija „Život uz rijeku Savu“ bit će otvorena od 5.6. do 10.6. 2017.

Objava na službenoj stranici. 
http://www.esdw.eu/events/life-along-the-sava-river/

 [više]

REZULTATI ONLINE NATJECANJA INTERSTENO 2017 Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marica Piršlin, 26. 5. 2017. 09:10

Na ovogodišnjem međunarodnom online natjecanju – deseteropstno slijepo pisanje na tipkovnici sudjelovalo je 1265 natjecatelja iz 19 zemalja: Europe, Amerike i Japana.

Osim naše škole, sudjelovali su natjecatelji škola iz: Bjelovara, Čakovca, Dubrovnika, Vinkovaca, Osijeka, Đakova, Požege, Pule, Slavonskog Broda te po prvi puta i osnovne škole Popovača.

Čestitamo učeniku Ivanu Kujundžiću, 3.A na postignutom rezultatu - 381 znak u minuti - što odgovara 1. A klasi. Ponosni smo na zavidnu točnost svih naših natjecatelja.
ČESTITAMO NATJECATELJIMA I NJIHOVIM MENTORICAMA NA POSTIGNUTIM REZULTATIMA!

Više o postignutim rezultatima pogledaje u tablici u prilogu ili na: www.intesteno.org - INTERSTENO INTERNET CONTESTS - Classification Lists

 [više]

Nagradni natječaj „Arhiv, arhivsko gradivo, arhivist“ Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 25. 5. 2017. 20:03

Državni arhiv u Zagrebu je za pedagošku godinu 2016./2017. bio raspisao nagradni natječaj za srednje škole za najbolji učenički video / strip / literarni rad na temu „Arhiv, arhivsko gradivo, arhivist“.

Svečana dodjela nagrada (novčana nagrada od 500,00 kuna u obliku poklon bona) održat će se tijekom svečane proslave 110. obljetnice postojanja Državnog arhiva u Zagrebu, koju će otvoriti g. Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba u srijedu, 31. svibnja 2017., u 13,00 sati u Državnom arhivu u Zagrebu, Opatička 20, Zagreb.

Najbolji literarni rad je rad učenice LOBOR LUCIE iz 1.D razreda Upravne škole Zagreb, mentor: Andrea Muženić-Vidak, prof.
Č E S T I T A M O!

Najbolji strip je rad učenika MIRT VALENTINA iz 2.C razreda Škole za medicinske sestre Vrapče, mentor: Josip Mihaljević, prof.                                

U kategoriji videa nije bilo prijavljenih radova.

 

 [više]

Matea Pujić osvojila treće mjesto na natjecanju u govorništvu

Autor: Andrea Peleh, 2. 5. 2017. 09:49

Učenica 3.a razreda naše škole osvojila je 3. mjesto na natjecanju  #PrvaGeneracija - koju je 2016. pokrenula švedska vlada s ciljem podizanja razine svijesti među mladima o Globalnim ciljevima održivog razvoja koje su države članice Ujedinjenih naroda usvojile 2015. 

Pogledajte video-snimku i poslušajte Matein govor ovdje.  

 [više]

Još jedan uspjeh naše škole

Autor: Administrator , 27. 4. 2017. 21:32

Učenica Matea Pujić plasirala u finale natječaja #PrvaGeneracija!

Mentorica je
profesorica Andrea Kovačević 

Č E S T I T A M O

 [više]

REZULTATI NATJEČAJA ZA SREDNJE ŠKOLE „UTJECAJ KLIMATSKIH PROMJENA NA ŽIVOT U SLIVU RIJEKE SAVE“ Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 27. 4. 2017. 21:20

Na međunarodnom natječaju o Klimatskim promjenama na slivu Rijeke Save naša škola proglešena je među najboljima!

U projektu su sudjelovale učenice 3.b razreda: 
Maja Bahlen, Tea Brkić, Laura Čović, Mia Bartulović, Nikolina Majić.

Mentorica je profesorica Andrea Kovačević
Č E S T I T A M O  

 [više]

REZULTATI ŠKOLSKOG NATJECANJA IZ KOMPJUTORSKE DAKTILOGRAFIJE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marica Piršlin, 16. 3. 2017. 11:03

Vještinu točnog i brzog pisanja na tipkovnici provjeravali smo 15. o. m. Sudjelovalo je ukupno 15 učenika prvih, drugih i trećih razreda. Čestitamo Ivanu Kujundžiću na ostvarenom rezultatu I.A klase - 389,90 znakova u minuti i svega dvije pogreške.
Na svjetsko Intersteno online natjecanje plasirali su se: Erika Jurković, Nicol Soljankić, Sara Odžaklieski, Livija Vladislavić i Ivan Kujundžić.

NATJECATELJIMA ČESTITAMO NA POSTIGNUTIM REZULTATIMA!
Rezultate pogledajte u više! 

 [više]

Međužupanijsko natjecanje u zanimanju POSLOVNI/A TAJNIK/CA 2017. godine Vijest ima dokument u privitku

Autor: Celestina Škeljo, 14. 3. 2017. 22:17

Na Međužupanijskom natjecanju POSLOVNI/A TAJNIK/CA“ koje je održano u Gospodarskoj školi u Varaždinu 9. ožujka 2017. godine natjecalo se pet učenika iz tri škole. Naša učenica iz 3. A razreda Andrea Malek osvojila je drugo mjesto.

Učenici su se natjecali u vještini kompjutorske daktilografije te u rješavanju integralnog zadatka iz poslovnih komunikacija i tehnike komuniciranja.

Mentorica je bila profesorica Celestina Škeljo.

 [više]

BILI SMO NA 38. DANU TIPKOVNICE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marica Piršlin, 14. 11. 2016. 09:13

Državno prvenstvo u kompjutorskoj daktilografiji, održano je u organizaciji Hrvatskog stenografskog društva u subotu 12. studenoga 2016. godine. Sudjelovali su natjecatelji iz: Čakovca, Koprivnice, Požege, Vinkovaca, Pitomače, Pule, Vela Luke, Dubrovnika i Zagreba.
Ovogodišnje natjecanje bilo je i kvalifikacijsko za izbor hrvatske ekipe koja će predstavljati našu zemlju na Svjetskom prvenstvu u okviru 51. kongresa Intersteno 22.-28. srpnja 2017. u Berlinu.
Rezultati naših natjecatelja u kategoriji juniori (17-20 godina): Ivan Kujundžić, 3. A – ostvario je rezultat od 361 znaka u minuti s 3 pogreške. Erika Jurković, 2. B –  napisala je 354 znaka u minuti s 5 pogrešaka. Čestitamo na postignutoj točnosti i brzini!
Detalje o postignućima drugih pogledajte na web stranici: www.intersteno.it  - National Classifications lists - Please choose an Internet contest - Državno natjecanje 2016

 

 [više]

SPORTSKA NATJECANJA ŠSK-a „Upravna“ u 2016/17.god.

Autor: Administrator , 8. 9. 2016. 08:49

FUTSAL (dečki)

ATLETIKA (djevojke)

ODBOJKA (djevojke)

Ove godine naša škola će sudjelovati na Županijskom natjecanju u tri navedena sporta.Natjecanja se provode u okviru Školskog sportskog kluba grada Zagreba i svaki natjecatelj mora imati  iskaznicu saveza (online prijava).Sve upute pogledati na stranici skolski-sport-zg.hr

Pozivam sve učenike(posebno sportaše), koji su zainteresirani za navedene aktivnosti da se jave prof.Rossi Perkov radi daljnjeg dogovora i prijave sastava ekipe.

Sportski pozdrav,

Rossi Perkov prof.TZK

 [više]

REZULTATI ONLINE NATJECANJA IZ KOMPJUTORSKE DAKTILOGRAFIJE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marica Piršlin, 31. 3. 2016. 19:46

Na školskom natjecanju održanom 30. o. m. sposobnost točnog i brzog pisanja na tipkovnici provjeravalo je ukupno 13 hrabrih učenika iz svih godišta.
Čestitamo Robertu Hraniloviću na postignutih 262,90 znakova u minuti što je najbolji postignuti rezultat u kategoriji učenika od 13-16 godina.
Pravo pristupa na svjetsko Intersteno online natjecanje osim Roberta imaju: 
Ivan Kujundžić
iz 2.A razreda, zatim Valentina Krsnik iz 3.F i Jasmina Garibović iz 4.B razreda svi s prvoklasnim rezultatom od preko 330 znakova u minuti.
NATJECATELJIMA ČESTITAMO NA POSTIGNUTIM REZULTATIMA! 
Rezultate pogledajte u više

 [više]

Državno natjecanje iz kompjutorske daktilografije

Autor: Marica Piršlin, 15. 11. 2015. 19:24

U subotu, 14. studenoga 2015. održan je 37. Dan tipkovnice u organizaciji Hrvatskog stenografskog društva. Sudjelovala su 54 natjecatelja iz: Dubrovnika, Vinkovaca, Požege, Pitomače, Koprivnice, Pule, Otočca i Zagreba.

Čestitamo učenici Jasmini Garibović, 4.b na osvojenom trećem mjestu u kategoriji prijepisa teksta – brzina – 331,6 točnih znakova u minuti.

 [više]

ŽUPANIJSKO NATJECANJE – futsal (DEČKI)

Autor: Administrator , 21. 10. 2015. 15:18

Malonogometna ekipa našeg sportskog kluba „Upravna“ je nakon kvalifikacija uspješno prošla u 2. krug natjecanja.

U subotu 17.10. na vanjskim mokrim terenima Graditeljske škole, naši dečki uspješno su savladali dvije jake gimnazije:
Prvu privatnu ,a zatim i 9.gimnaziju.

Uz nekoliko žutih kartona , udaraca loptom u glavu, pokliznuća i pada po asfaltu,sa samo jednim zamjenskim igračem,ekipa je snažnom voljom i znanjem uspjela osigurati prolaz u drugi krug natjecanja i boriti se dalje sa najjačim ekipama u gradu Zagrebu.

Ovo je prvi put da su dečki prošli dalje, nakon 3. godine igranja futsala,a obje utakmice dobili smo „na penale“,zahvaljujući snažnim i preciznim udarcima, te odličnom obranom golmana Martina  Korića.

Sastav ekipe: Petar Živković 4.d,(kapetan),Teo Ćelić  4.d, Mateo Jaković 4.d, Mladen Vereš 3b, Boris Stunja 3.a i golman Martin Korić 3.a razred..

BRAVO DEČKI IDEMO DALJE!

Voditelj ekipe: Višnja Rossi Perkov prof.TZK

 [više]

23.04.2015. ATLETIKA

Autor: Administrator , 5. 5. 2015. 22:36

S lijeva na desno:prof.Rossi Perkov, Nikolina Macan, Magdalena Borić, Kristina Vinceković, Petra Božić, Tena Sudić,Katarina Živko, Martina Grgić,Ariana Baronica i nije na slici-Dora FIlipović

23. 04. 2015.
ATLETIKA

2.krug natjecanja u atletici održan je na SRC “Mladost”.
Lijepo i sunčano vrijeme pomoglo je našim sportašicama da pokažu svoja sportska postignuća u slijedećim disciplinama 100m , 400m , 800m , skok u dalj , skok u vis , bacanje kugle i štafeta 4x100m .
Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u “Kraljici sportova”

Slike pogledajte u Foto-galeriji

NAJBOLJI REZULTATI

1.mjesto na 100m à Dora F. à 12.59
2.mjesto štafeta 4x100m à Dora F., Ariana B., Katarina Ž., Magdalena B. à52.56

Čestitamo pobjednicima na odličnom plasmanu

Ostali Rezultati
Ariana Baronica -> 8.mjesto na 100m ->14.06
Katarina Živko -> 12.mjesto na 400m -> 1.09,52
Magdalena Borić -> 9.mjesto skok u dalj ->4.57

 

 [više]

Rezultati školskog natjecanja iz engleskog jezika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ana Sabljak Mostovac, 26. 1. 2015. 22:13

U četvrtak, 22. siječnja održano je školsko natjecanje iz engleskog jezika za druge i četvrte razrede. Sudjelovalo je 55 učenika iz svih razreda. Pogledajte poredak.

                                                                         Čestitamo!
                                                                         Profesori engleskog jezika

 [više]

REZULTATI NATJECANJA U KOMPJUTORSKOJ DAKTILOGRAFIJI

Autor: Marica Piršlin, 17. 11. 2014. 15:55

Na ovogodišnjem Danu tipkovnice 18 naših učenika provjeravalo je svoju točnost i brzinu pisanja na tipkovnici u dvije dobne skupine: učenici – (do 17 godina), juniori – (od 17-20 godina).  Točnost natjecatelja je za svaku pohvalu. U brzini pisanja postignuto je treće mjesto u državi. ČESTITAMO UČENICIMA NA POSTIGNUTIM REZULTATIMA.

Rezultate pogledajte u OPŠIRNIJE!

 [više]

REZULTATI - INTERSTENO - 2014

Autor: Marica Piršlin, 11. 5. 2014. 19:58

Završilo je međunarodno online natjecanje deseteroprstog slijepog pisanja na tipkovnici. Natjecalo se 1785 natjecatelja iz 209 škola u 20 zemalja svijeta. Iz naše države osim naše škole sudjelovali su natjecalji iz Dubrovnika, Čakovca, Đakova, Požege, Pitomače i Dalja. Natjecatelji prijavljeni preko Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih sudionici su državnog natjecanja u zanimanju poslovni/a tajnik/ica. 
Čestitamo natjecateljima na postignutim rezultatima. 

Plasman naših daktilografskih stručnjaka pogledajte u OPŠIRNIJE i na www.intersteno.org – Internet contest – Classifications lists.

 [više]

ZAHVALA I ČESTITKE

Autor: Administrator , 30. 4. 2014. 14:49

Zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima koji su bili uključeni u organizaciju i provođenje Državnog natjecanja i smotre u zanimanjima održanog u našoj školi od 24.-26.4.2014. i pomogli da se sudionici iz cijele Hrvatske osjećaju ugodno i zadovoljno u našoj školi i gradu.

Posebno čestitamo našim učenicama MATEI ŠVIGAČ, 3. A, koja je osvojila 1. mjesto na Državnom natjecanju poslovnih tajnika i postala državnom prvakinjom u zanimanju i ANTONII PAVIĆ, 3. A koja je osvojila 5. mjesto, kao i njihovoj mentorici prof. NIKOLINI VICKOVIĆ.

Čestitamo učenici DOROTEI KRAVARŠĆAN 4.C koja je s velikim uspjehom sudjelovala na smotri upravnih referenata i dobila brojne pohvale i njenoj mentorici prof. BOJANI MIĆ.

Naše učenice svojim trudom, znanjem  vještinama branile su boje naše škole i neka njihov uspjeh bude poticaj ostalim učenicima da svojom marljivošću postižu izvrsne rezultate.

ČLANICE DRŽAVNOG POVJERENSTVA

                                                               Marica Piršlin i Ondina Mesar

 [više]

ZAVRŠENO DRŽAVNO NATJECANJE i SMOTRA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 26. 4. 2014. 23:03

Čestitamo svim sudionicima Smotre i Državnog natjecanja!
Posebne čestitke pobjednicama i mentorima!
Zahvaljujemo organizatoru - Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Državnom povjerenstvu i Organizacijskom povjerenstvu škole domaćina za provedbu državnog natjecanja i smotre.

DRŽAVNO NATJECANJE U DISCIPLINI POSLOVNI/A TAJNIK/CA

DRŽAVNO NATJECANJE U DISCIPLINI POSLOVNI/A TAJNIK/CA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMOTRA U DISCIPLINI UPRAVNI/A REFERENT/ICASMOTRA U DISCIPLINI UPRAVNI/A REFERENT/ICA

 [više]

DRŽAVNO NATJECANJE I SMOTRA - 2014.

Autor: Administrator , 23. 4. 2014. 11:41

 [više]

DRŽAVNO NATJECANJE I SMOTRA - 2014. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 8. 4. 2014. 22:02

Državno natjecanje u zanimanju poslovni/a tajnik/ca i smotra u zanimanju upravni/a referent/ica ove godine održat će se u našoj školi u razdoblju od 24. – 26. travnja 2014.

Pogledajte listu plasiranih učenika i njihovih mentora u oba zanimanja kao i program natjecanja i smotre.

 [više]

Natjecanje Juvenes Translatores Vijest ima dokument u privitku

Autor: Izabela Vujičić Capar, 25. 2. 2014. 19:00

Natjecanje Juvenes Translatores

Izuzetno smo ponosni na naše učenike Martinu Sopta iz 3.D i Frana Stančića
Vidrača iz 3.C koji su na natjecanju za mlade prevoditelje iz EU dobili
posebno priznanje za svoje prijevode.
 

 [više]

MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE ODRŽANO U RIJECI ZANIMANJE POSLOVNI/A TAJNIK/ICA

Autor: Eva Horvath Žaja, 23. 2. 2014. 09:04

Ponosni smo na postignute rezulate naših učenica na Međužupanijskom natjecanju u zanimanju poslovni/a tajnik/ica održanom 21. veljače 2014. u Rijeci.
Prva je Matea Švigač, 3.B, a treća je Antonia Pavić, 3.A, mentorica im je Nikolina Vicković, prof.

Čestitamo natjecateljima i mentorici na postignutim rezultatima, a pobjednicama želimo puno uspjeha na daljnjem natjecanju!

 [više]

Natjecanje iz engleskog jezika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ana Sabljak Mostovac, 29. 1. 2014. 08:50

U srijedu 22.siječnja 2014. održano je natjecanje iz engleskog jezika za učenike drugih i četvrtih razreda.  Svima čestitamo.

Rezultate pogledaje u Opširnije... 

 [više]

REZULTATI ŠKOLSKOG NATJECANJA U ZANIMANJU POSLOVNI/A TAJNIK/ICA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Marica Piršlin, 27. 1. 2014. 13:56

Školsko natjecanje u zanimanju poslovni/a tajnik/ica održano 24. o. m. Na Međužupanijsko natjecanje idu učenice: Matea Švigač, 3.B i Antonia Pavić, 3.A.

Čestitamo natjecateljima na postignutim rezultatima, a pobjednicama želimo puno uspjeha na daljnjem natjecanju.
Rezultate pogledaje u Opširnije... 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Projekt

Upravna škola Zagreb je nositelj 
EU projekta

od 2017. do 2019.
(u trajanju od 24 mj)
u ukupnom iznosu od 807.967,46 HRK
u potpunosti financiranim iz
Europskog socijalnog fonda.

Pročitajte novi broj Tipke 2018

Knjige za ljeto
Dan obrnutih uloga 2017
Wi-Fi mreža u Školi

 

Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
 

     Najskockaniji web 2012


     

     

Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 8. 2015.

Ukupno: 442913
Ovaj mjesec: 9168
Ovaj tjedan: 3132
Danas: 4
CMS za škole logo
Upravna škola Zagreb / Prilaz baruna Filipovića 30, HR-10000 Zagreb / www.ss-upravnaskolazagreb-zg.skole.hr / ured@ss-upravnaskolazagreb-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju