2020-10-27 13:44:27

Pismo ravnateljice - VAŽNO

Upravna škola Zagreb

27.10.2020.

 

Dragi učenici i roditelji!

Želim vas sve izvijestiti da smo danas dobili informaciju da imamo prvi slučaj COVID pozitivnog učenika/ce.

Od početka nastavne godine  prošlo je lijepih i zdravih 36 nastavnih dana u kojima smo se svi  u našoj školi držali odlično, slijedili upute HZJZ, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Gradskog ureda za obrazovanje te Stožera.

Želim vam svima zahvaliti što ste bili iznimno odgovorni i pridržavali se svih propisanih i preporučenih mjera i tako maksimalno odgodili da se dogodi neizbježno, a to je da se netko od učenika i zaposlenika škole zarazi.

Svi učenici 1.B razreda od danas su u samoizolaciji te im od danas počinje nastava online. Nastava će se odvijati u aplikaciji Teams. Sve upute će učenici 1.B dobiti od svoje razrednice.

Za sve ostale učenike i zaposlenike škole nastava se odvija i dalje uživo po redovnom rasporedu.

Svim ostalim učenicima i roditeljima poručujem da se ne brinu.  Škola i dalje sustavno provodi sve mjere zaštite te kontinuirano prati situaciju sa svim učenicima i zaposlenicima. O svakoj promjeni bit ćete pravodobno izviješteni.

Iznimno je važno da i dalje učenici i zaposlenici te svi koji se nalaze u školi nose zaštitne maske, dezinficiraju i peru redovito ruke te drže gdje je god moguće razmak od 2 metra. Isti način postupanja obvezan je i izvan škole, osobito u javnom prijevozu te u svim zatvorenim prostorijama.

Naglašavam da je potrebno svaki dan prije odlaska u školu mjeriti tjelesnu temperaturu te ukoliko netko ima povišenu  temperaturu ili neke simptome respiratornih bolesti  neka ne dolazi taj dan u školu. I dalje se za svaki izostanak učenici i roditelji trebaju javiti razredniku/cu. A za zdravstvene teškoće je potrebno obratiti se svojem obiteljskom liječniku.

Svima vama vaši razrednici, pedagoginja, edukacijska rehabilitatorica i ja stojimo na raspolaganju te nas možete kontaktirati putem školskih telefona ili maila, ukoliko imate potrebu za dodatnim informacijama.

Želim svima da ostanete zdravi  i odgovorni.

Čuvajte sebe i druge.

Vaša ravnateljica

Suzana Hitrec

 


Upravna i birotehnička škola